geven en ontvangen is leven
geven


ik  wil
vrij            geven.
Ik wil                   liefde
volgen                   in wat,
waar,                         wan-
neer                en aan
wie ik               geef.
Ik                         wil
vrij                     ont-
vang-                    en
wat mij  wordt
gegeven.

Ik wil een wereld waarin onvoorwaardelijk geven en ontvangen de norm is. Ik wil een wereld waarin we waarde toekennen aan wat werkelijk waarde heeft. Ik wil dat we het vertrouwen dat we nu in geld en bezit hebben gestoken weer investeren in elkaar. Ik wil dat onze cirkels van vertrouwen zich steeds verder uitbreiden totdat ze de hele planeet omspannen.

In de overgang naar deze wereld kunnen we ons geld, onze tijd en spullen vrij geven of delen. We kunnen er onze dankbaarheid mee uiten voor wat we hebben ontvangen of het gewoon delen waar liefde ons toe inspireert. We vergroten zo gaandeweg het vertrouwen in elkaar en ervaren dat er genoeg is om hier te kunnen genieten.

Waar we vrij van verwachtingen geven, daar geven we vanuit liefde. We stemmen dan af op alle betrokken partijen. We geven wat wijs, passend en nodig is. Wat we geven is dan afgestemd op wat wij en de planeet duurzaam kunnen geven en wat goed is voor mensen om te ontvangen.

De energie die we nu stoppen in het verdienen, bewaren, beleggen, belasten, verzekeren en controleren van geld en bezit kan vrijkomen waar ons vertrouwen in elkaar groeit. We kunnen de vreugde van het geven wat we ten diepste willen geven herontdekken.

Wil jij ook leven van liefde?

Je kunt geld geven, ontvangen of iets anders delen.

nl_NL