Niedersfeld

Leven!

6 t/m 12 augustus 2023 in Niedersfeld (Winterberg), Duitsland

We gaan een week met elkaar ontspannen, genieten, spelen, lachen, inspiratie opdoen en écht voelen dat we leven! Het uitgangspunt is dat je vrij bent om te doen waar jij zin in hebt. In de ochtend en avond heb je de mogelijkheid om mee te doen met de volgende workshops en activiteiten:

 • improvisatietheater: op speelse manieren je comfortzone verruimen, alles mag en niets moet. Je kunt meedoen en/of kijken naar anderen.
 • verbindend communiceren: behulpzame uitgangspunten in het contact met elkaar.
 • intuïtief masseren: aanraken en aangeraakt worden, in afstemming op jezelf en de ander.
 • een cursus in wonderen: meer ruimte maken voor innerlijke vrede, liefde en geluk.
 • bijdragen van het Savita-team: het ’theater van de dialoog’ (het spelen met de ogenschijnlijke tegenpolen in jezelf, op zo’n manier dat ze vrienden worden) en opstellingenwerk. Iedere ochtend kun je meedoen met yoga en meditatie.
 • vrij dansen: genieten van verstillende pareltjes en losgaan op heerlijke beats!
 • groepswandeling: genieten van de prachtige uitzichten en uitrusten op een terras bovenaan de berg.
 • zwemmen en zonnebaden bij een meertje in de buurt. En eventueel waterskiën of kijken hoe anderen dit proberen 🙂
 • wat verder spontaan ontstaat!

Waar?

We verblijven op Savita, een centrum op een prachtige, rustige plek in het Duitse dorpje Niedersfeld, Winterberg (zo’n 4 uur rijden vanaf de Randstad). Je verblijft in een 1-persoonskamer met eigen badkamer (douche en toilet) en je hebt een balkon of terras op het zuiden. Savita zorgt voor heerlijk gezond en vegetarisch eten (meer details over het verblijven als gast).

Na aanmelding kun je aangeven dat je de heen- en of terugreis wilt delen met anderen. Als je met de trein komt kun je worden opgehaald bij het station.

Foto’s van Savita

Wanneer?

Zondag 6 t/m zaterdag 12 augustus 2023 (6 nachten). Aankomst op zondagmiddag vanaf 16:00 uur, vertrek op zaterdagmiddag 14:00 uur. In overleg met Savita kun je vóór of na de week extra overnachtingen boeken.

Wie?

Deze week wordt gefaciliteerd door Edwin Reurings met bijdragen van het team van Savita (Elisabeth Ravenstein, Eleonora Slok en Zaréh van Dueren).

  Kosten

  De kosten voor deze week bestaan uit een vast deel en een vrije gift achteraf. Het vaste deel omvat de kosten voor het verblijf op Savita inclusief alle maaltijden, koffie en thee. Hiervoor betaal je 300 euro bij het boeken. Je gift achteraf zal naar jouw wens worden verdeeld over de facilitatoren.

  Meer informatie & aanmelden

  Als je nog vragen hebt neem dan contact op. Boeken en betalen gaat via de knop onderaan deze pagina (afspraken bij annulering). Je ontvangt dan vanzelf een bevestigingsmail.

  Van harte welkom!

  Hoofdingang Savita