Een cursus in wonderen coaching

Een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek kun je dieper ingaan op iets dat in jouw leven speelt. Je worstelt bijvoorbeeld met een probleem, een vraag of situatie waar je op een andere manier mee zou willen omgaan. Je zou meer helderheid, innerlijke vrede en/of liefde willen ervaren in deze situatie. We kunnen er samen naar kijken vanuit het gedachtengoed van ‘Een cursus in wonderen’.

In het gesprek gaan we op zoek naar de kern van je kwestie. Met de toepassing van het gedachtengoed van de Cursus werken we dan niet alleen aan de kern van deze kwestie, maar aan die van elk probleem:

Een probleem kan zich in vele vormen voordoen, en zal dat ook doen zolang het probleem voortduurt. Het dient geen enkel doel een poging te doen het in een speciale vorm op te lossen. Het zal zich herhalen en weer herhalen, keer op keer, tot het voor eens en voor al beantwoord is, en in geen enkele vorm nog zal opduiken. En pas dan ben je ervan verlost.
(ECIW T26.II.1:6-8)

Het gesprek vindt plaats in Haarlem of desgewenst online. De prijs voor een persoonlijk gesprek van een uur is 70 euro. In afstemming is een langer gesprek mogelijk. Na het gesprek ontvang je een factuur. Overleg over de kosten is altijd mogelijk.

Wil je even kennis maken, meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.