Een cursus in wonderen coaching

Een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek kunnen we dieper ingaan op iets dat in jouw leven speelt. Je hebt een vraag, een probleem of een situatie waar je op een andere manier mee zou willen omgaan. Je zou meer helderheid, innerlijke vrede en/of liefde willen ervaren in een bepaalde kwestie. We kunnen er samen naar kijken vanuit het gedachtengoed van ‘Een cursus in wonderen’, waarbij het volgende principe behulpzaam kan zijn:

Een probleem kan zich in vele vormen voordoen, en zal dat ook doen zolang het probleem voortduurt. Het dient geen enkel doel een poging te doen het in een speciale vorm op te lossen. Het zal zich herhalen en weer herhalen, keer op keer, tot het voor eens en voor al beantwoord is, en in geen enkele vorm nog zal opduiken. En pas dan ben je ervan verlost.
(ECIW T26.II.1:6-8)

Ons gesprek vindt in Haarlem of desgewenst online plaats en duurt (naar jouw wens) 1 tot 1.5 uur. 

Kosten

Een gesprek kost 70 euro per uur. Overleg over de kosten is altijd mogelijk. Na afloop van het gesprek ontvang je een factuur per e-mail voor het (contant) betaalde bedrag. Bij annulering van een gesprek zijn voorwaarden van toepassing.

Wil je even kennismaken, meer weten of een afspraak maken? Neem gerust vrijblijvend contact op.