persoonlijk gesprek

Een persoonlijk gesprek

In een persoonlijk gesprek kunnen we dieper ingaan op iets dat in jouw leven speelt. Je worstelt bijvoorbeeld met een probleem, een vraag of situatie waar je op een andere manier mee zou willen omgaan. Je zou meer helderheid, innerlijke vrede en/of liefde willen ervaren in deze situatie. We kunnen er samen naar kijken vanuit ‘Een cursus in wonderen’.

In het gesprek gaan we op zoek naar de kern van je kwestie. Het mooie is dat je met het gedachtengoed van de Cursus niet alleen aan de kern van één kwestie werkt, maar aan die van elk probleem!  

Een persoonlijk gesprek kost 80 euro en duurt 75 á 90 minuten. Overleg over de kosten is altijd mogelijk. We kunnen het gesprek online voeren of we spreken af in Haarlem.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust contact op.

Een probleem kan zich in vele vormen voordoen, en zal dat ook doen zolang het probleem voortduurt. Het dient geen enkel doel een poging te doen het in een speciale vorm op te lossen. Het zal zich herhalen en weer herhalen, keer op keer, tot het voor eens en voor al beantwoord is, en in geen enkele vorm nog zal opduiken. En pas dan ben je ervan verlost.
(T26.II.1:6-8)