Savita – informatie voor cursisten

Hartelijk welkom op Savita!

Vervoer / reis

Je kunt je reis naar Savita plannen met Google Maps. Het adres is ‘In d. Burbecke 15, 59955 Winterberg’ Duitsland’. Als je met openbaar vervoer komt dan arriveer je per trein in Bigge. Als er geen goede aansluiting is met de streekbus S30 die naar Niedersfeld Post-Winterberg rijdt dan kun je bellen naar Savita dat je in Bigge opgehaald wilt worden. (+49-29859088843).

Wanneer je met de auto komt of wilt meerijden met iemand dan kun je vooraf op de website van Savita aangeven dat je de rit wilt delen. Je ontvangt de link naar deze pagina en een toegangscode per e-mail bij je boeking. 

Wil je vooraf via het contactformulier laten weten of je met de auto of met het openbaar vervoer komt en hoe laat je verwacht aan te komen? Dan kan het team van Savita hier rekening mee houden.

Accommodatie

Je hebt de beschikking over een 1-persoons slaapkamer met eigen badkamer / toilet, een bureautje, linnenkast en terras of balkon. De overnachtingskosten worden berekend op basis van het aantal nachten dat je verblijft. Bij elke overnachting zijn drie maaltijden, koffie en thee inbegrepen. Als cursist heb je de overnachtingskosten voor de cursusdagen al vooraf betaald.

In overleg met Savita zijn extra overnachtingen buiten de cursusdagen mogelijk, de kosten hiervoor bedragen als 50 euro per dag. Wil je in dat geval je aankomst- en vertrekdatum aan je cursusleider doorgeven? Je kunt deze extra dagen tijdens je verblijf cash of met onze pinautomaat betalen.

Als je met openbaar vervoer komt, dan krijg je van Savita kosteloos bedlinnen en een handdoek. Als je met de auto komt, wil je dan zelf een linnenset meenemen? (1-persoons onderlaken / sloop / dekbedhoes / handdoek). Bij uitzondering kun je voor 5 euro een set huren, aangezien de voorraad beperkt is.

Bijdragen

Savita is een huis waar iedereen zoveel als mogelijk alles samen doet. Dat houdt in dat cursisten en gasten worden gevraagd om mee te helpen met de afwas en bij vertrek de kamertjes weer schoon achter te laten.

Maaltijden

Savita beschikt niet over speciale dieet-koks. Wel kunnen de koks voor een gluten- en/of lactose-vrij dieet zorgen. Voor een gluten-allergie kunnen zij echter geen verantwoording nemen. We vragen om zelf glutenvrij brood mee te nemen. Degenen die een ander dieet hebben kunnen per e-mail contact opnemen met Savita, dan wordt gekeken of er mogelijkheden zijn om naast het koken voor de groep ook nog makkelijk extra voorzieningen te treffen.

Overige informatie

In de algemene ruimtes is wifi aanwezig. 
Zie de website voor verdere informatie: www.savita.nl

Tot ziens op Savita!